DI/ATL og NLF bruger nu også Tacho Online


Dansk Industri (DI) og Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik (ATL) har valgt Tungvognsspecialistens (TVS) køre- og hviletidsløsning Tacho Online som deres fremtidige køre- og hviletidsplatform til deres medlemmer.

"Jeg er utroligt glad og stolt over ATL’s og DI’s valg af TVS som samarbejdspartner og deres valg af Tacho Online som deres foretrukne fremtidige køre- og hviletidsplatform. Vi glæder os utroligt meget til samarbejdet og vi bestræber os hele tiden på at optimere og udvikle Tacho Online til markedets bedste og mest brugervenlige køre- og hviletidsløsning. Bl.a. udvikler vi pt. et arbejdstidsmodul til Tacho Online – et modul som virksomhederne kan anvende til registrering af alle virksomhedens medarbejderes arbejdstid. For chauffører kontrollerer løsning for overtrædelser af arbejdstidsreglerne. Data kan overføres til egentlige lønberegningsløsninger til andre IT-løsninger."

Carl Peter Frederiksen, adm. direktør i TVS

Udover TVS's egne kunder, DTL-Danske vognmænd's medlemmer og nu også af ATL/DI's medlemmer,så bruges Tacho Online af den norske vognmandsorganisation, Norges Lastebileier-forbund (NLF) og af den svenske vognmandsorganisation, Sveriges Åkeriföretag (SÅ).


Tacho Online er nordens mest udbredte køre- og hviletidsløsning.